Nieuws

2-Replay trotseert elke storm! (Euregio verbind)

Nederlandse Toetseniste/zangeres Fenn-Live en de uit Duitsland afkomstige Gitarist Micha Hüfing twee rasmuzikanten vormen samen het duo 2-Replay.

Een duo dat een veelzijdig repertoire vertolkt en dat alles live!

Micha Hüfing die deel uitmaakte van de Alpenkrainer, een band die Europa wijd optredens verzorgde is een virtuoos op gitaar.

Fenn-Live begeleide meerdere artiesten o.a Kathy Kelly (the Kelly Family). Maar is ook solo onderweg als allround musicus,

2-Replay vertolkt de songs op eigenwijze, en is tevens sterk in Instrumentale vertolkingen, Crying in the storm (Emy Jackson cover) is daarvan een bewijs!

De optredens zijn geschikt voor vele events daar 2-Replay beschikt over een groot allround repertoire en hierdoor veelzijdig inzetbaar is.

Zoals de naam al doet vermoeden, 2-Replay, de hits uit verleden en heden! We gaan zeker meer van dit duo horen, er wordt gewerkt aan eigen songs!

 

Informatie/boekingen; info@2-replay.de of via info@keytomusic.nl

Tel: 0031 (0)6-25362183

http://2-replay.de/nl.html

 

Demo Fenn-Live: Laat ze maar Lullen op plaats 1 in de top 10 Legale Piraat!

Fenn-Live met demo single op nummer 1 Legale Piraat top 10!

Zomaar uit het niets ontstond het nummer, Laat ze maar lullen, kletsen doen ze toch! En het werd gelijk opgepakt door piraten zenders! Inmiddels is het nummer veel gevraagd en zal er een officiele versie gemaakt worden! Later hierover meer! Fenn is terug, en hoe!

The Kelly Family comeback een groot succes!

Ze zijn terug de legendarische Kelly Family, hun comeback en jubileum concert in de Dortmund Westfalenhalle was in enkele minuten uitverkocht. Er volgden drie opeenvolgende concertavonden! Wie had het kunnen dromen, er volgde een grote tournee door Europa in grote concerthallen, en voor de zomer 2018 staan grote openairs op het programma. Het laatste concert zal plaats vinden op de Lorely freilicht bühne!  Het was Kathy Kelly, die graag haar Korg T1 mee terug op de bühne wilde, de bekende sound, en Fenneke Zonnebeld om raad vroeg. Natuurlijk kon dit geregeld worden en werden de keyboards gereviseerd. Het was Ivo van der Zeijden die deze klus vakkundig klaarde! Toppers!

Fenn-Kathy Kelly (the Kelly Family) Ivo van der Zeijden @ ahoy Rotterdam. Kelly Family concert.

 

Fenn Live en Harmina de Jonge gratis optreden Zorgcentrum

Fenneke Zonnebeld opperde het idee een optreden aan te bieden voor zorgcentra, en het was Harmina de Jonge die gelijk haar volledige toezegging deed. Wat volgde was een avond vol nostalgie. Want wie kent niet de nummers van de Zangeres Zonder Naam! Maar Harmina de Jonge is meer, ze brengt ook eigen songs! De Zangeres Zonder Naam Show is uniek, daar alles live wordt gezongen! Fenn omlijst de avond muzikaal op toetsen en met zang. Deze avond zijn er luister liedjes, meezingnummers, Maar een dansje maken is ook mogelijk. Alles aangepast aan de gelegenheid.

De prijsvraag werd veel gedeeld op social media, en uiteindelijk kwam de Hoge Esch te Nijverdal als winnaar uit de bus. De avond krijgt zeker vervolg! Onze dank gaat dan ook uit naar alle medewerkers, vrijwilligers en bezoekers. Samen met u was dit mogelijk! Speciale dank natuurlijk aan Fenneke en Harmina.

Ook voor u is deze avond  voor een speciaal aangepast tarief beschikbaar voor zorgcentra. Dus doe uw boeking nu´. Natuurlijk zijn optredens mogelijk voor feesten, jubilea etc! Doe uw voordeel en boek rechtstreeks.

Fenn en Harmina de Jonge in gesprek voor aanvang van de avond.
Harmina de Jonge, Zangeres Zonder Naam show!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Interview:Key to music.

Meer dan muziek alleen.

We spreken Fenneke Zonnebeld tijdens een repetitie voor nieuw project.
Hoe gaat het nu met Fenn?
Allereerst ben ik reuze blij met de vooruitgang die ik persoonlijk heb geboekt op gebied van herstel.
Was tijd lang uitgeschakeld door ziekte, hard gevochten en gewerkt aan herstel, wat mij als groot geschenk gegeven is.

Inmiddels pak ik mijn werkzaamheden weer op, als toetseniste/zangeres ben ik dus gewoon beschikbaar.

Hoe komt het tot key to music?
Key to music, de sleutel tot muziek!
De naam zegt het al, is een verzamel naam. De naam waaronder ik op meer dan alleen creatief gebied werkzaam ben.
Natuurlijk als toetseniste/zangeres, maar ook op organisatie en productie gebied ben ik werkzaam. Verzorg persinfo, promotie activiteiten, webdesign, fotografie, maar vooral alles met raakvlak artiest/muziek.

In het verleden zagen we je ook als technicus.
Dat klopt, heb voor radio meegewerkt en programma´s opgezet, maar tekende ook voor techniek en presentatie.
Ook als technicus on the road tijdens optredens heb ik mijn werkzaamheden gedaan, en tourmanagement bracht me ook in buitenland. Overigens nog steeds.

Ook zelf treed je op, wat kunnen mensen verwachten?
Als toetseniste/zangeres beschik ik over een allroud repertoire, achtergrond muziek, maar ook dans, en top honderd muziek.
Niet zo makkelijk onder een noemer te plaatsen, maar speel graag op de mensen in, om zo samen iets moois te creëren

We zagen je vaker samen met bekende artiesten, maar eentje springt er wel uit.
Kathy Kelly.
Allereerst is voor mij iedereen artiest die iets op creatief gebied brengt, op de buhne of kunst.
Er zijn veel grote talenten, die misschien niet onder de noemer bekend artiest vallen, maar zeker er niet voor onder doen.
Zelf heb ik met en voor meerdere artiesten gewerkt, altijd een uitdaging.
Of het nu Nederlandstalig of Engelstalig is.
Met Kathy Kelly heb ik meerdere projecten mogen doen, concerten, optredens, maar ook de opening van de Wereldkampioenschappen mennen voor mensen met een lichamelijke beperking in Nederland. Iets unieks waar nog steeds internationaal over gepraat wordt en navolging vindt.
Met haar was ik het buitenland, maar uniek was eveneens een gezamelijk optreden in verpleeghuis, wensconcert voor bewoners die niet de mogelijkheid meer hebben een concert bij te wonen.
Onze basis is meer dan vriendschap alleen, en hierdoor kunnen we unieke concepten aanbieden!
Overigens zonder tussenkomst van management of organisatie. Rechtstreeks contact dus.

We merken dat je terug bent vol energie, en gaan zeker meer van je horen.

Op dit moment werken we aan nieuwe projecten, en staat er zeker meer op stapel.
We zijn terug, en hoe.
Natuurlijk ben ik beschikbaar voor feesten, recepties etc, als het om live muziek gaat.
Maar ook optredens b.v. vanaf 30 min zijn mogelijk.
Alles in overleg.
Overigens hanteren we een speciaal tarief voor verzorgings/verpleeghuizen!

We blijven met alles met beide benen op de grond, en ja haalbaar en betaalbaar.

Fenn we wensen je veel succes en geluk in de toekomst en danken je voor dit interview.


Kathy Kelly–Fenn Jubileum Nijverdal succes

 

Het waren de fans die een speciale avond organiseerden voor Kathy Kelly en Fenneke Zonnebeld in zaal Bunga Tandjung in Nijverdal. En ze kwamen van verre.

 

 

 

Een dag van te voren waren de eerste fans gearriveerd vanuit Oost Duitsland. Men wilde beide dames in het zonnetje zetten, en dat is gelukt. Zowel Kathy als Fenn kregen een zilveren microfoon overhandigd als dank voor hun vele jaren muziek. Ook Nippy Noya de bekende percussionist, zorgde voor een verrassing, hij bracht spontaan een bezoek en speelde enkele nummers mee.

 

 

 

 

Kathy en Fenn brachten een aantal Kelly family songs, maar ook spontaan Oerend Hard van normaal, Purple Rain en Blues Brothers. Kathy bekend van the Kelly Family heeft naast haar solo carrière ook wat velen niet weten een Opera opleiding genoten en is in verschillende rollen te horen met name in Duitsland en Tsjechië.

 

 

 

 

 

Na de pauze betrad ook Nijverdaller Martin Titihalawa het podium en samen met Fenneke vertolkte hij een speciaal lied voor Kathy. Hierna ging het feestje pas echt van start.Een meer dan geslaagde avond.